Loppu varastosta

Gyeon Q² Rim -vannepinnoite

36,90  (Sis. ALV)

Vanteet joutuvat kovalle koetukselle varsinkin Suomen ajo-olosuhteissa: on lämpötilan vaihtelua, tiesuolaa ja jarrupölyä. Oikeanlaisella suojaamisella vanteet pysyvät siisteinä ja ehjinä rankemmassakin rasituksessa. Ratkaisumme on Qyeon Q² Rim -kestopinnoite, joka soveltuu kaiken tyyppisille vanteille pintamateriaalista ja viimeistelystä riippumatta. Se estää lian pinttymisen vanteen pintaan ja helpottaa puhdistusta. Lisäksi se suojaa kiillotettuja pintoja hapettumiselta. Q² Rim kestää jopa 800°C lämpötilan.

Koska pinnoite hylkii erinomaisesti likaa, vanteen puhdistamiseen riittää jopa säännöllinen painepesurihuuhtelu. Pinnoite ei kuitenkaan vaurioidu esimerkiksi raudanpoistoaineesta.

Pakkaus sisältää

 • Q² Rim -vannepinnoitteen, 30 ml
 • annostelupipetin
 • levityssienen
 • 4 kpl levitysliinoja

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): GYE0012 Osastot: , , , , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Käyttöohje:

 1. Puhdista vanteet perusteellisesti. Anna vanteiden kuivua ja pyyhi lopuksi käsiteltävät pinnat viimeistelypuhdistusaineella.
 2. Ravista Q² Rim -pulloa huolellisesti ja taita mukana tuleva liina levittimen ympärille.
 3. Käsittele yksi vanne kerrallaan. Annostele pipetillä muutama pisara pinnoitetta liinalle ja levitä pinnoite huolellisesti tasaisena kerroksena käsiteltävälle vanteelle.
  • Jos vanne on erityisen monimutkaisesti muotoiltu, käsittely kannattaa tehdä osio kerrallaan.
  • Pinnoitteen kestoa voi parantaa lisäämällä sitä toisenkin kerroksen. Odota vähintään 4 tuntia ensimmäisen käsittelyn jälkeen ennen uuden kerroksen lisäämistä.
  • Levityssienen ja -liinan voi tarvittaessa leikata kahtia ahtaita paikkoja varten.
 4. Anna pinnoitteen kuivua enintään muutama minuutti ja pyyhi ylimääräinen aine pois puhtaalla mikrokuituliinalla. Käytännössä pyyhkimisen voi aloittaa heti levityksen jälkeen. Pinnoite kuivuu todella nopeasti, eikä kuivunutta ylimääräistä pinnoitetta saa pyyhittyä pois.
 5. Kun ylimääräinen pinnoite on pyyhitty pois, anna vanteen kuivua vähintään 24 tuntia ennen käyttöönottoa tai kosteudella altistamista.
 6. Pipetti kannattaa pestä kuumalla vedellä heti käytön jälkeen, jotta se ei kuivu tukkoon.

Älä päästä pinnoitetta jäätymään. Älä käytä suorassa auringonpaisteessa tai vesisateessa. Säilytä tuote kuivassa ja viileässä.

Lisätiedot

Paino 0,14 kg
Mitat 7 × 14 × 6 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gyeon Q² Rim -vannepinnoite”