Megahjul vanteet

9 999,00  (Sis. ALV)

Toimimme Norjalaisen Megahjulin jälleenmyyjänä Suomessa. Voit katsoa Megahjulin sivuilta millaisesta vanteesta/renkaasta olisit kiinnostunut. Megahjulin sivuilla on helppo valita automerkki ja malli ja sen jälkeen koko ja sivut näyttävät kaikki tarjolla olevat vanteet ja renkaat. Vanteista kannattaa katsoa onko niitä heti Norjan varastossa jos hankinnalla on kiire. Tilaamme Norjan varastolta tuotteita n. 1-2 kertaa kuussa.

Kun löydät kiinnostavat vanteet/renkaat niin paina tämän tuotteen “Pyydä tarjous” painiketta. Liitä pyyntöön tieto mihin autoon, mitkä vanteet, mitkä renkaat, mitkä paineanturit ja noudetaanko tuote Pirkkalasta vai tarvitsetko toimituksen Suomessa.

Lähetä tarjous, niin palaamme sinulle pian tarkalla tarjouksella ja kerromme milloin tuotteita olisi saatavissa.

FAQ

Tarvitseeko ZAXin vanteisiin soviterenkaita? Turbinx, YNX, V5 ja Gforce vanteet ovat suorasovitteisia ja eivät tarvitse soviterengasta. Joissakin vanteissa on suurempi keskiöreikä, jolloin tarvitaan soviterengas. Jos keskiöreikä on suurempi kuin 64.1mm (CB), tarvitaan soviterenkaat.

Käykö alkuperäiset mutterit? Käy. Jos haluat tai tarvitset uudet, voit lisätä ne tarjouspyyntöön mukaan. Tarkista toki onko sinulla 19 vai 21mm mutterit: https://www.vempele.fi/tuote/mutterisetti-tesla-ja-zax-vanteisiin-19mm/

Tuleeko Zaxin vanteiden mukana keskiökupit? Kyllä tulee. Kuvassa esimerkeissä näkyvällä Zax -logolla varustetut, vanteiden väriset. Halutessasi voit tilata mukaan myös Tesla -logolla olevat: https://www.vempele.fi/tuote-kategoria/keskiokupit/

Kuvaus

Name: Megahjul rims

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 1 × 1 × 1 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Megahjul vanteet”