Loppu varastosta

Kuraläppä 1 kpl – Tesla Model Y

(1 tuotearvio)

7,50  (Sis. ALV)

Katosiko tai hajosiko kuraläppä? Tästä voit tilata yksittäisen kuraläpän hävinneen tai rikkoutuneen tilalle Tesla Model Y:hyn. Koko sarjan voi ostaa täältä.

Asennuksessa voi käyttää olemassa olevia sisälokasuojan muoviniittejä tai pakkauksen mukana tulevia kiinnitysniittejä. Tätä mallia ei tarvitse erikseen porata sisälokasuojaan kiinni, vaan käytetään ainoastaan olemassa olevia reikiä.

Model Y:n kuraläppien kiinnityksessä ei tarvita PPF-kaistaleita, koska läppä ei osu maalipintaan. Kaksipuoleisella teipillä voi tukevoittaa kiinnitystä, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

 

Tuotetunnus (SKU): WCH0061-0 Osastot: , , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tesla Model Y:hyn muotoillut kurasuojat yksittäiskappaleina. Tästä voit tilata kuraläpän hävinneen tai rikkoutuneen tilalle. Koko sarjan voi ostaa täältä.

Tarkemmat tiedot

 • Sopivuus: Tesla Model Y
 • Materiaali: ABS-muovi
 • Väri: musta
 • Paketissa mukana:
  • 1 x kuraläppä
  • 2 x kiinnitysniitit nastalla

Lisätiedot

Paino 0,7 kg (kilogramma)
Mitat 38 × 21 × 12 cm (senttimetri)
Sijainti

OE – Oikea etumainen, VE – Vasen etummainen, OT – Oikea takimmainen, VT – Vasen takimmainen

1 arvio tuotteelle Kuraläppä 1 kpl – Tesla Model Y

 1. Sami Kandell

  Ostin kaikkiin rengaskoteloihin kuraläpät (4 kpl) sisältävän setin, joka sisälsi samat läpät eteen kuin tämä kyseinen tuote.

  Eturenkaiden kuraläpissä on ns. läppäosan tilalla muottiin valettu “läppä” jossa on kaukalomainen tila auki renkaan puolella ja näin kerää loskaa/lunta jo lyhyilläkin ajoilla melkoisesti. Kuraläpät ovat myös kovamuovia ja jos tuo kertynyt loska/lumi pääsee jäätymään läppään kiinni niin seuraavassa hidastetöyssyssä tai madalletyn kanttareen ylityksessä jääkökkäreen osuessa hidasteeseen/kanttareeseen pettävät nuo läpän muovikinnikkeet. Ensimmäinen etuläppä katosi muutaman päivän kuluttua asennuksesta ja toisen läpän irtoamisen parkkihallin hidasteen yliajaessa huomasi perässä ajanut kaveri.
  Toimivat varmasti keväästä syksyyn plussa keleillä mutta lumi-/loskakeleille näitä ei ole suunniteltu.

Lisää arvio

Saatat myös pitää...