Toimitus- ja maksutavat

Vempeleiden toimitus oletuksena vain Suomeen. Ota yhteyttä, jos haluat toimituksen ulkomaille.

Toimitustavat ja -ajat

Posti ja Matkahuolto: Postin ja Matkahuollon paketit käsitellään ja viedään toimitettaviksi viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Postin noutopaketit toimitetaan 1-3 päivässä. Matkahuolto lupaa toimituksen 1-3 arkivuorokauden kuluessa.  

DB Schenker: DB Schenkerin paketit käsitellään viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä. Paketit noudetaan meiltä kuljetukseen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Huomioithan mahdollisen viiveen toimituksessa tämän toimitustavan valitessasi. Noutopistepakettien toimitusaika on 1-3 päivää alkaen siitä, kun paketit ovat siirtyneet meiltä kuriirille.

Suurimpien/painavimpien tuotteiden toimitusta ei valitettavasti toimituspalvelumme osaa automaattisesti hinnoitella. Pyydä näistä tarjous, niin etsimme sinulle sopivan kuriirin tai toimitamme tuotteet itse.

Nouto

Voit valita toimitustavaksi noudon. Tällöin tilaus tulee noutaa Pirkkalasta Jidokan toimiston yhteydessä olevalta noutopisteeltä. Olemme avoinna arkisin 8-16. Osoitteemme on Teollisuustie 33, 33960 Pirkkala.

Maksutavat

Tilauksen voi maksaa seuraavilla maksutavoilla: