Sold out!

EMC / RF Suojaus sekä Mittauskammio

0,10  (Sisältää ALV 24%)

Tuotetietoja saatavilla vastaavilta valmistajilta:

GTEM Cells

https://www.gtemcell.com/products/?lang=en

Mitat: 3 x 1.75 x 1.65 m
Paino: ~200kg

Kammio on käytetty ja oston yhteydessä ei takuuta.

Voimme tehdä tarjouksen toimituksesta.

Tarjous! Inventaarion myötä myymme tämän ilmaiseksi pois (10snt). Järjestämällä noudon laitteelle, voitte tilata tämän verkkokauppamme kautta ja hakea pois.

Sold out!

Tuotetunnus (SKU): EMC0001 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

EMC-testauskammio

EMC-testaus
EU-direktiivit asettavat vaatimukset, joita kaikkien laitteiden on vastattava, ennen kuin niitä voidaan myydä EU:n alueella. Tästä syystä kaikkien sähkölaitteiden on vastattava sähkömagneettista yhteensopivuutta koskevaa direktiiviä (EMC-direktiivi)

EMC-valvonnan tärkeys
Sähkömagneettinen yhteensopivuus on sähköalan osa-alue, joka tutkii tahatonta sähkömagneettisen energian syntyä, etenemistä ja vastaanottamista sekä siihen liittyviä ei-toivottuja vaikutuksia (sähkömagneettinen häirintä tai EMI), joita tällainen energia voi aiheuttaa.

Sähkömagneettisen yhteensopivuuden tarkoituksena on varmistaa, että laitteen osat tai järjestelmä eivät aiheuta häirintää tai estä toistensa asianmukaista toimintaa haitallisen sähkömagneettisen häirinnän tai sellaiselle altistumisen vuoksi.

Testaus suojatussa kammiossa
Suojatuissa kammioissa voidaan suorittaa kaikki sähkömagneettisia häiriöitä tuottavien laitteiden tarpeelliset testaukset. Voimme testata tuotteiden kestävyyttä säteilevää ja johtuvaa altistusta kohtaan, sähköstaattista latausta (ESD), sähkölinjojen purkauksia ja syöksyjä sekä immuniteettia suuren taajuuden sähkömagneettisten kenttien suhteen.

Lisätiedot

Paino200 kg
Mitat300 × 175 × 165 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “EMC / RF Suojaus sekä Mittauskammio”