HDMI suorakulma -kaapeli – 15cm

7,90  (Sisältää ALV 24%)

Ominaisuudet:

1. liitin A: HDMI-uros
2. liitin B: HDMI-naaras
3. HDMI-uros A-liitin liitetään laitteisiisi HDMI-naarasportilla ja HDMI-naaras A liitetään jatkojohtoosi. Tarkista laitteen käyttöoppaista, että tämä on tarvitsemasi liitin.
4. Yhteensopiva kaikkien laitteiden kanssa, joissa on HDMI-liitäntä, kuten tietokone, kannettava tietokone, projektori, näyttö, televisio ja monet muut.
5. Kaapelin pituus: 15 cm (sisältää kaksi päätä)
6. HDMI-paneelikiinnitteinen jatkojohto mahdollistaa asennuksen käytännöllisesti katsoen mille tahansa pinnalle (ilman ruuveja) .Tämä on uros-naaras-kaapeli, jonka naaraspää pystyy menemään etulevyyn tai laipiokiinnikkeeseen ja tarjoaa hyvän kiinnityksen.
7. Tukee Full HD-, 4K-, Ultra HD-, 3D-, ARC-, Ethernet- ja kaikkia muita tällä hetkellä käytettävissä olevia HDMI-toimintoja.
8. HDMI-kaapeliominaisuudet 90 asteen kulmaliittimelle – täydellinen TV-seinätelineiden takana, mikä auttaa saavuttamaan vaikeasti käytettävissä olevan HDMI-portin.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): HDM0006 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Cerrxian 15 cm, kuuden tuuman nopea suorakulmainen HDMI-uros-naaras jatkojohto ruuvinreiän kiinnitystuella. 4K-tarkkuus Blu-ray-soittimelle, 3D-TV: lle, Roku, Xbox360 ja muille yhteensopiville laitteille.

Lisätiedot

Paino 0.05 kg
Mitat 15 × 8 × 1 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “HDMI suorakulma -kaapeli – 15cm”