Ale!

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV 255/40R20 101T XL – Model Y

Alkuperäinen hinta oli: 412,50 €.Nykyinen hinta on: 399,00 €. (Sis. ALV)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV 255/40R20 101T XL.

Nastarenkaat. Suositellaan erityisesti Tesla Model Y -malliin.

Seuraavan sukupolven turvallisuutta

Nokian Hakkapeliitta 10 EV tuo mielenrauhaa pohjoiseen talveen. Tässä sähköautoihin ja hybrideihin suunnitellussa nastarenkaassa yhdistyvät ympäristöystävällisyys, ajomukavuus sekä ylivoimainen pito lumella ja jäällä. Nokian Hakkapeliitta 10 EV hyödyntää Nokian Renkaiden tuplanastateknologiaa, jonka keskialueen nastat parantavat kiihdytys- ja jarrutuspitoa ja olkapääalueiden nastat maksimoivat pidon mutkissa ja kaistanvaihdoissa. Ensiluokkaisen ajomukavuuden takaavat Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n uusi vakaudesta ja lumipidosta vastaava pintakuvioa sekä nastojen optimaalinen sijoittelu, joka tekee äänimaailmasta tasaisen miellyttävän.

• Äärimmäistä turvallisuutta – ylivoimainen jää- ja lumipito
• SilentDrive™-teknologia – erittäin hiljainen äänitaso
• Pidempi toimintasäde, erinomaista vakautta

Hiljainen rengasääni on erityisen tärkeä ajomukavuuteen vaikuttava tekijä sähköautoissa, koska sähköautot ovat hiljaisia. Uuden Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n poikkeuksellisen hiljaisen äänen mahdollistaa renkaan sisäpintaan lisätty akustovaahtokerros. Uusi SilentDrive™-teknologia vaimentaa ärsyttävät meluhuiput, minkä ansiosta rengasääni on hiljaisempi, matkustamoon tulee vähemmän ääntä ja ajaminen on mukavampaa.

Pintakuvio, joka takaa vakauden ja hallittavuuden kelistä riippumatta

Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n vahvasti lamelloitu pintakuvio takaa vakaan ja monipuolisen toimivuuden vaihtelevissa keliolosuhteissa niin jäällä, lumessa sekä kuvilla teillä. Vahvasti lamelloidun pintakuvion tuoma vakaus lisää ajoturvallisuutta myös kaistanvaihtojen yhteydessä, kun tiellä on lunta tai loskaa. Renkaan jäykkä keskialue tekee ajovasteesta erittäin tarkan paljailla teillä taaten kuitenkin erinomaisen talvipidon. Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n vankka rakenne tekee renkaasta erittäin vakaan, ja pinta on suunniteltu kestämään kovaa vääntöä ja raskasta rengaskuormitusta.

Vastuullista turvallisuutta

Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n uusi pintakumiseos pysyy joustavana aina leudommista talvipäivistä paukkupakkasiin. Kevyesti vierivä pintakuvio ja kekseliäs raaka-aineiden käyttö tekevät Nokian Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijalle. Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n vierintävastus on alhainen, joka synnyttää polttoainesäästöjä ja vähentää ajon aikana syntyviä haitallisia päästöjä. Nokian Hakkapeliitta 10 EV lisää sähköauton toimintasädettä aerodynaamisen, ohuesti uritetun sivupintansa ansiosta ja renkaan kekseliäs raaka-aineiden käyttö ja kevyesti vierivä pintakuvio tekevät Nokian Hakkapeliitta 10 EV:stä vastuullisemman vaihtoehdon autoilijoille.

Hiljainen nastarengas sähköautoihin ja hybrideihin

Nokian Hakkapeliitta 10 EV sopii täydellisesti nykyaikaisiin sähköautoihin. SilentDrive™-teknologiaa hyödyntävän Nokian Hakkapeliitta 10 EV:n tasainen ja miellyttävä äänimaailma lisää ajomukavuutta, ja nastat on sijoiteltu optimaalisesti, jotta häiritsevät ääniaallot on saatu minimoitua eikä rengasmelu haittaa ajomukavuutta.

Jos varastosaldo nolla, saamme rengasta noin viikossa varastoon.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): NOK004 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

1 kpl Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV: 255/40R20 101T XL.

  • EU-rengasmerkinnät
  • Tyyppi: Nastarenkaat
  • Tuumat: 20
  • Leveys: 255
  • Profiili: 40
  • Nopeusluokka: 190km/h (T)
  • Kantavuus: 825kg (101)

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 66 × 66 × 27 cm (senttimetri)
Renkaan tuumakoko

20

Renkaan tyyppi

Nastarengas

Renkaan valmistaja

Nokia

Renkaan sopivuus

Model Y

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV 255/40R20 101T XL – Model Y”