Tesla Model Y – Kuraläpät

(1 tuotearvio)

22,00  (Sis. ALV)

Paketissa mukana 4 kappaletta Tesla Model Y:hyn muotoiltuja kurasuojia, eteen ja taakse omat.

Asennuksessa voi käyttää olemassa olevia sisälokasuojan muoviniittejä. Mukana tulee lisää muoviniittejä, sillä alkuperäiset menevät helposti rikki irrotettaessa. Tätä mallia ei tarvitse erikseen porata sisälokasuojaan kiinni, vaan käytetään ainoastaan olemassa olevia reikiä.

Model Y:n kanssa ei tarvita PPF-kaistaleita, koska läppä ei osu maalipintaan. Kaksipuoleisella teipillä voi tukevoittaa kiinnitystä, mutta sen käyttö ei ole pakollista.

Vain 30 varastossa

Tuotetunnus (SKU): WCH0061 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Tesla Model Y muotoillut kurasuojat. Paketti sisältää 4 kpl suojia (molemmin puolin eteen ja taakse) sekä tarvittavat kiinnitysniitit nastalla.

Tarkemmat tiedot

 • Sopivuus: Tesla Model Y
 • Materiaali: ABS muovi
 • Väri: Musta
 • Paketissa mukana:
  • 4 x kuraläpät, koko setti
  • 8 x kiinnitysniitit nastalla

Lisätiedot

Paino 0,8 kg
Mitat 36 × 25 × 13 cm

1 arvio tuotteelle Tesla Model Y – Kuraläpät

 1. Sami Kandell (varmistettu kirjoittaja)

  Eturenkaiden kuraläpissä on ns. läppäosan tilalla muottiin valettu “läppä” joka on auki renkaan puolelta ja näin kerää loskaa/lunta jo lyhyilläkin ajoilla melkoisesti. Kuraläpät ovat myös kovamuovia ja jos tuo kertynyt loska/lumi pääsee jäätymään läppään kiinni niin seuraavassa hidastetöyssyssä tai madalletyn kanttareen ylityksessä jääkökkäreen osuessa hidasteeseen/kanttareeseen pettävät nuo läpän muovikinnikkeet. Ensimmäinen etuläppä katosi muutaman päivän kuluttua asennuksesta ja toisen läpän irtoamisen parkkihallin hidasteen yliajaessa huomasi perässä ajanut kaveri.
  Toimivat varmasti keväästä syksyyn plussa keleillä mutta lumi-/loskakeleille näitä ei ole suunniteltu.

Lisää arvio