Ale!

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 235/40R19 96T XL – Model 3

Alkuperäinen hinta oli: 320,00 €.Nykyinen hinta on: 299,00 €. (Sis. ALV)

Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 235/40R19 96T XL.

Kitkarenkaat. Suositellaan erityisesti Tesla Model 3 -malliin.

Hakkapeliitta R5 on kitkarengas henkilöautoihin. Se varmistaa tinkimättömän pidon ja älykkäät ajo-ominaisuudet talven jokaisena päivänä. Hakkapeliitta R5 on turvallisuutta puhtaimmassa muodossa: innovatiivinen yhdistelmä talvipitoa, hiljaisuutta ja ympäristöystävällisyyttä. Renkaan ylivertaisen pidon ja ajokäytöksen taustalla on uusi Double Block Grip -muotoilu. Parhaan jääpidon puolestaan takaavat ainutlaatuiset Arctic Grip Crystals -hiukkaset.

• Puhdasta talvipitoa ja tasapainoista ajokäytöstä
• Ylivertaista ajomukavuutta ja hiljaisuutta
• Ympäristöystävällistä liikkuvuutta ja polttoainesäästöjä

PUHDASTA HILJAISUUTTA

Renkaan äänitaso vaikuttaa keskeisesti ajomukavuuteen. Uusi Hakkapeliitta R5 on kitkarengas, jonka äänimailma on meluton, mukava ja vakaa. Ihmiskorvan erottamat häiritsevät meluhuiput on elimoinoitu ja uuden Silent Touch -pintakuvion kuviopalojen uudenlainen jakautuminen takaa mukavan ja miellyttävän rullauksen.

PUHDASTA YMPÄRISTÖYSTÄVÄLLISYYTTÄ

Hakkapeliitta R5 on kestävä, mukava ja erittäin energiatehokas talvirengas. Kevyempi rullaus säästää polttoainetta ja pidentää sähköautojen toimintasädettä. Hakkapeliitta R5:n suunnittelussa on tehty materiaalivalintoja, jotka pienentävät renkaan hiilijalanjälkeä. Renkaan erinomaisen talvipidon, suuremman kilometrimäärän ja pienen vierintävastuksen varmistaa uusi Green Trace -sekoitus. Hakkapeliitta R5:n ympäristöystävälliset ajo-ominaisuudet perustuvat luonnonkumin, kierrätysteräksen, kasvipohjaisten öljyjen ja mäntyhartsin kaltaisiin raaka-aineisiin. Yli kolmasosa uudesta sekoituksesta koostuu uusiutuvista ja kierrätetyistä materiaaleista.

PETTÄMÄTÖNTÄ PITOA JÄÄLLÄ JA YLIVERTAINEN AJOKÄYTÖS

Hakkapeliitta R5:n pintakuvion kumiin sekoitetut mikroskooppiset Arctic Grip Crystals -pitohiukkaset toimivat kuin sisäänrakennetut nastat luomalla terävia ja kestäviä pitosärmiä kumiin. Kun rengas kuluu, hiukkaset tulevat esiin ja toimivat tarvittavana pitoreservinä.

Hakkapeliitta R5:n ylivertaisen pidon ja ajokäytöksen taustalla on uusi Double Block Grip -muotoilu, joka näkyy etenkin renkaan olka-alueilla. Kuviopalojen jäykkä rivi alkaa keskeltä ja jatkuu katha kohti olka-alueita. Renkaan olka-alueilla ja välialueella on 40% enemmän kuviopaloja edeltäjäänsä verrattuna, joka tarkoittaa, että kontaktialueella on enemmän tienpintaa koskettavaa kumia. Tämä tarkoittaa sitä, että renkaan pito liukkailla pinnoilla paranee.

PATENTOITUA TURVALLISUUTTA

Hakkapeliitta R5:n pinnasta löytyvä patentoitu Winter Safety Indicator (WSI) parantaa renkaan turvallisuutta entisestään. Lumihiutalesymboli näyttää jäljellä olevan kulutuspinnan millimetreinä. Symboli pysyy näkyvissä, kunnes kulutuspintaa on jäljellä neljä millimetriä. Siinä kohtaa, kun lumihiutalesymboli on kulunut pois näkyvistä on uusien talvirenkaiden ostaminen suositeltavaa.

Huom.
Nokian renkaat tulevat suoraan toimittajalta meille pääsääntöisesti heti seuraavana päivänä tilauksesta.
Varastosaldot eivät päivity automaattisesti, joten olemme teihin heti yhteydessä jos rengasta ei jostain syystä ole saatavilla välittömästi.

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): NOK009 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kuvaus

1 kpl Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 235/40R19 96T XL.

  • EU-rengasmerkinnät
  • Tyyppi: Kitkarenkaat
  • Tuumat: 18
  • Leveys: 235
  • Profiili: 40
  • Nopeusluokka: 190km/h (T)
  • Kantavuus: 710kg (96)

Lisätiedot

Paino 12 kg (kilogramma)
Mitat 66 × 66 × 27 cm (senttimetri)
Renkaan tuumakoko

19

Renkaan tyyppi

Kitkarengas

Renkaan valmistaja

Nokia

Renkaan sopivuus

Model 3

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 235/40R19 96T XL – Model 3”